Ukus života

Šifra: 012S

6.380,00 RSD

Kao što su holandski slikari u 17. veku u svojim mrtvim prirodama kodirali simbole i znakove, tako i S.N. Lazarev u svom slikarstvu kroz simbole otkriva odnos prema životu. Uzimajući za osnovu tradicionalnu sliku činije za voće, u kojoj se odmah prepoznaju jabuka, smokva, limun, banane, autor je u pozadinu postavio sat. Stolnjak maštovito leži na stolu, vizuelno se fokusirajući na činiju s voćem, kao da naglašava njen status, alegorijsko značenje plodnosti. Sat u pozadini govori o prolaznosti vremena, da treba da cenimo svaki trenutak i uživamo upravo u onome što postoji sad i nalazi se pred nama.


Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)