Plavi zaliv (platno)

Šifra: 020S

13.000,00 RSD
Mirna voda i masivne kamene litice. Stanje spokojstva. Lagano šuštanje talasa. Topli povetarac. Mir. Smirenje. Nevezanost za svetovne probleme i brige. Pokret četkice prati misao autora. Lelujave, blago neravne mrlje ponavljaju oblik stena. Boje, koje se protežu od ivice do ivice, kao da ponavljaju kretanje talasa. Autor vešto oseća strukturu objekta, njegova svojstva i raspoloženje.

Nijanse plave, plave i zelene boje prisutne na platnu, privlače pažnju. Pogled se zaustavlja i misli nestaju. Postoji samo osećaj mira. Kontemplacija ovakvog energetskog pejzaža omogućava posmatraču da pronađe ono stanje spokojstva koje će izlečiti dušu i pomoći mu da razume svoj unutrašnji svet.

Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.


Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)