Susret

Šifra: 027S

6.380,00 RSD
Čovekov život je poput krhke posude u kojoj se talože sve emocije, iskustva i očekivanja. Neki ljudi su poput posuda od neprovidnog stakla – s njima je teško komunicirati i razumeti ih. A neki su, naprotiv, poput posude od providnog gorskog kristala, otvoreni za komunikaciju i emocionalnu interakciju.

Nije slučajno što su na slici S.N. Lazareva „Susret” dva staklena bokala blago naklonjena jedan prema drugom. Okrenutost dršaka u suprotne strane samo naglašava težnju bokala jedan prema drugom. Tako i mi prilikom prvog susreta s nekom osobom, osećamo emocionalnu privlačnost, osećamo srodnu dušu, težimo ka njoj osećajući unutrašnji radosni plamen u duši.

Kakve suptilne i nežne boje umetnik koristi da bi naglasio emocije, poput jutarnje zore. Plava pozadina koja okružuje bokale kao da naglašava čistoću i lepotu unutrašnjeg sadržaja posude.

Bez svake sumnje, ova slika je namenjena dugoj kontemplaciji u osamljenosti.
Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)