U parku

Šifra: 036S

7.080,00 RSD
ZA UNUTRAŠNJU RAVNOTEŽU

Slika S.N. Lazareva "U parku" posmatraču demonstrira raznovrsnost nijansi plave i zelene boje, njihovu raznolikost, teksturu i višeslojnost kompozicije. Kvintesencija filozofije ovog dela se otkriva kada posmatrač počinje pažljivije da osmatra njegovu umetničku strukturu. Pogled klizi po zaobljenim oblicima smeštenim u prvom planu, kao da su veštački sazdani, a zatim se usmerava ka dubini pejzaža.

Autor ovim naglašava da je naša spoljašnja ljuštura koju pokazujemo svetu, veštačka i skriva potpuno drugačiji svet – svet naše prave, prirodne a samim tim i predivne duše. Nije slučajno što autor koristi zelenu boju - boju nade, koja posmatrača usmerava ka pozitivnim emocijama. Lagani, kao ležerno nabačeni potezi boja nebesko plave boje, donose osećaj lakoće i slobode u atmosferu slike. Slika "U parku" će vam pomoći da procenite svoje duševno stanje, oslobodite se od tereta svakodnevnih briga i zadobijete harmoniju sa svetom.
Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)