Let paraglejderom

Šifra: 048S

7.080,00 RSD

Na ovoj slici je umetniku važno da izrazi fizički stres i napore koje čovek ulaže da bi dosegao visine, savladao prirodne elemente i postao oslobođen od uslovnosti i ograničenja, duhovne slabosti i emocionalne zavisnosti.

Nije slučajno što je jarko crvena tkanina paraglajdera koji brzo dobija na visini tako napeto savijena. Kontrast boja i gipkost linija stvaraju neophodna energetska polja oko slike, i čini se da posmatrač čak može da oseti vazdušne struje, koje umetnik predstavlja bljeskovima belo-sive boje.

Slika zadivljuje svojom ekspresivnošću slikovitih poteza na platnu, jarkom sočnom bojom i neobičnom kompozicijom. Njena prozračna emocionalnost savršeno će se uklopiti u svaki enterijer, unoseći neophodan pozitivan stav u ukupan osećaj prostora.


Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)