Drvo u cvatu

Šifra: 049S

7.080,00 RSD

Na ovoj slici, uslovna dekorativnost u kojoj radi umetnik, označava daleko više od samo lepo ovekovečenog drveta u cvatu. Svaki potez četkice kao da je osetio toplinu južne noći i senzualne emotivne impulse, nežan dodir.

Cvetajuća magnolija prikazana na slici od davnina je simbolizovala žensku lepotu, čednost i proleće. Na jeziku cvećarstva, određeno značenje imao je takođe i buket magnolije, gde se magnolija smatrala simbolom posvećenosti muškog srca koje plamti od strasti prema lepoj ženi.

Slika asocira sa srećom, radošću, buđenjem prema životu, kao i srećom i duhovnim bogatstvom, što će nesumnjivo svakom enterijeru dati izuzetnu živopisnost i pozitivnu auru.


Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)