Sočan ananas

Šifra: 050S

7.080,00 RSD

Filozofska razmišljanja o tome da treba da se radujemo svakom trenutku svog života navela su autora da pokuša da otkrije svoju viziju kroz sliku najegzotičnijeg voća - ananasa. Izbor autora nije slučajan, jer ananas upravo označava prijateljstvo, optimizam i gostoprimstvo. Njegovo svetlo sočno meso, skriveno gustim zelenim listovima, pleni pažnju posmatrača i primorava ga da se zapita šta se nalazi ispod.

Autor kao da nastoji da na slici uhvati radost umeća da budemo ono što jesmo, da se radujemo svakom danu i poput drveta ananasa osetimo celovitost i jedinstvo sa okolinom. Motiv sunčanog ananasa nas podseća da treba da živimo i radujemo se svakom trenutku, svakoj sekundi, a ako čovek zrači svetlošću i srećom, onda nikad neće biti usamljen.


Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)