Pouzdanost (platno)

Šifra: 056S

14.000,00 RSD

Veličanstveno i moćno drvo. Njegovo stablo se krošnjom upire u nebesa, a moćni koren se zasićuje vlagom i održava ga u životu u periodu suše. Ovo drvo je demonstracija izdržljivosti, sigurnosti i životne energije. U pozadini su čempresi, koji zahvaljujući svojim lekovitim svojstvima, još iz epohe renesanse, predstavljaju dugovečnost. Prozirni vazduh zveči od podnevne vrućine, razlivajući po telu osećaj blaženstva. Ovako izgleda italijansko popodne. Ovako izgleda osećaj sreće i detinje bezbrižnosti.

Autor u svojim delima pridaje veliku pažnju tome da odredi ulogu svakog objekta, gradeći doslednost prioriteta i simbolike. Italijanski bor u ovom kontekstu postaje simbol optimizma, otpornosti i izdržljivosti na stres i nevolje.


Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)