14.000,00 RSD

Sećate li se čuvene priče Reja Bredberija “Vino od maslačka” o jednom tinejdžeru čiji život prolazi u mladalačkim brigama, razmišljanjima o smislu postojanja, u krugu svojih prijatelja i porodice. Na isti način, stvarajući sliku "Maslačak ", autor želi da u duši posmatrača izazove osećaj bezbrižnosti, lakoće i radosti. Svetle i raskošne nijanse žute, zelene, azurne i crvene ispunjavaju ceo prostor slike. One teže da rascepaju prostor, da pokidaju granice. Nijedan okvir slike ih neće zadržati. Kompoziciona jednostavnost i dinamičnost, bogatstvo i živost kolorističkih mrlja, otkrivaju nam potpuno novo razumevanje slikarstva. Slikarstvo postaje ne samo sredstvo za odražavanje stvarnosti, već alatka koja može da oživi nadu i otkrije harmoniju u vašoj duši.


Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)