7.080,00 RSD

Zaključana u gustu ljušturu, školjku, svetlu, blistavu mnogim bojama, srž slike je nalik emocijama koje se rađaju u dubini čovekove duše. Kao da ilustruje poznatu izreku „rasplamsati plamen ljubavi“. Pred posmatračem je samo gradić́ koji svetli u tami noći. Ali, to je samo slika, alegorija, rebus.

Autor ljubav vidi kao plamen koji treperi u tami. On se mora štititi da ga vetar ili kiša ne bi ugasili. Upravo je zato grad okružen planinama - simbolom zaštite. Plamen se mora pothranjivati, inače će se ugasiti. Zato je u prvom planu prikazana šikara – simbol života. Plamen ljubavi ne treba da bude nekontrolisan, duže će trajati duže ako se prema njemu budemo razumno odnosili. Zato je u centru slike prikazan grad, uređen, sa svojim pravilima života, ali „udoban i topao“.

Ili nam se možda sve to pričinilo? Možda je to samo grad iz bajke u kome je dobro biti sam s voljenom osobom? Izgubiti se s njom u tihim ulicama i hodati, tesno priljubljeni jedno uz drugo? Možda. Neka odluči posmatrač. 


Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)