• Važno obaveštenje: Minimalna vrednost porudžbine i ukidanje opcije automatskog elektronskog plaćanja) • - 24.04.2019

Poštovani čitaoci,

Od 24. aprila ukidamo isporuke knjiga u inostranstvo koje se plaćaju elektronskim putem a čija je vrednost manja od 20 eur. To znači da je neophodno da naručite minimalno 3 knjige S.N. Lazareva ili bilo šta drugo u toj protivrednosti.

Razlozi za ove promene su višestruki: nažalost, čitaoci uglavnom ne čitaju uslove dostave za inostranstvo,  molbu da nipošto ne vrše elektronsko plaćanje, već da nas kontaktiraju mejlom da bismo obračunali poštanske troškove (koji često premašuju vrednost knjiga), kao i elektronsku proviziju. I pored toga što je to jasno napisano odmah pored kvadratića za odabir opcija plaćanja, kao i u odeljku sajta „Dostava“. Zbog toga smo suočeni s finansijskim gubicima, pristižu nam umanjene uplate, slede dugotrajne mejl prepiske i objašnjenja, što veoma iscpljuje i oduzima ogromno vreme i energiju. U poslednje vreme čitaocima koji nas nisu kontaktirali, već odmah uplatili, odmah refundiramo novac, umanjen za troškove provizije.

Elektronsko plaćanje putem Pay Pal i Visa/Master Card ostaje otvoreno za porudžbine iznad 20 eur za sve zemlje, ali više nije automatizovano kao nekad (da bismo sprečili čitaoce koji se ne upoznaju sa uslovima dostave, već vrše elektronsko plaćanje, ne razmišljajući o poštanskim troškovima) uz obavezan prethodni kontakt mejlom, da bi se ispoštovala pomenuta procedura. Čitaoci koji žive u inostranstvu, a žele jednu-dve knjige, mogu da ih naruče od svojih distributera (u svakoj Ex Yu državi postoji predstavništvo):

SPISAK DISTRIBUTERA KNJIGA S.N. LAZAREVA I VADIMA ZELANDA U ZEMLJAMA REGIONA:

Distribucija Hrvatska (Vinkovci)
lazarev.croatia@gmail.com
Telefon: +385 98 629 869 • Viber: +385 95 8960222
https://www.facebook.com/snlazarevhrvatska


Distribucija BiH (Sarajevo)
oljastikic@gmail.com • Tel./Viber: +387 65 897-429
https://www.facebook.com/snlazarevbih/

Distribucija Crna Gora (Nikšić)
lazarev.montenegro@gmail.com
Tel./Viber:+382 69 637 379
https://www.facebook.com/DijagnostikaKarmeLazarev/

Distribucija Makedonija (Ohrid)
lazarev.makedonija@gmail.com
Tel./Viber: +389 78 381 889
https://www.facebook.com/s.n.lazarevmakedonija

 

Nadamo se vašem razumevanju.

Srdačan pozdrav