Obaveštenje o novim izdanjima S.N. Lazareva - jesen 2016. - 13.10.2016

Za beogradski sajam knjiga (od 23. do 30. oktobra) predstavljamo nova izdanja S.N. Lazareva:

Dijagnostika karme: “Život kao zamah krila leptira”, knjiga 12.
Čovek budućnosti: “Vaspitavanje roditelja” (II deo)
Dijagnostika karme (druga serija): Iskustva preživljavanja – I deo

DVD predavanje (mart 2016.): "Harmonična porodica"

Knjige će biti u prodaji od 23. oktobra na beogradskom sajmu knjiga – na štandu „Arunau Hali 1 (galerija, štand br. 1504) i u Hali 4. (lokacija, štand br. 4008)

 

Na sajam, kao i prethodne godine, možete doći pripremnog dana, 22. oktobra, u kasno popodnevno-večernjim časovima, kada se ne plaća ulaznica i obezbediti primerke svojih knjiga.

U našem maloprodajnom objektu ("Maslina", Katanićeva br. 2) knjige će biti u prodaji od utorka, 25. oktobra. Takođe od 25. oktobra otpočinje i poštansko slanje porudžbina, a svoje primerke već sada možete rezervisati preko našeg internet sajta.

Budući će izdavačka kuća tokom trajanja sajma knjiga raditi u izmenjenom režimu (od 22. do 30. oktobra), molimo da svi oni, koji su u mogućnosti, dođu na Sajam knjiga (informacije o radnom vremenu sajma i ceni ulaznica), a ostalima ćemo biti zahvalni ukoliko u danima trajanja sajma daju prednost porudžbinama putem sajta ili emaila.


Prinuđeni smo na nepopularan korak povećanja cena. Od 20. oktobra, cene knjiga će biti povećane sa 700 na 900 dinara, a DVD izdanja će umesto dosadašnjih 650 biti 700 dinara.
Cena knjiga u Hrvatskoj, Sloveniji i Crnoj Gori će biti povećana takođe za 30%, a DVD izdanja za 10%. Cene CD izdanja ostaju nepromenjene (500 dinara).

Čitaocima S.N. Lazareva iz Hrvatske

Nova izdanja u Hrvatskoj će biti u prodaji oko 5. novembra preko našeg distributera za Hrvatsku (lazarev.croatia@gmail.com • telefon: +385 98 629 869), kao i na sledećim manifestacijama:

  • „Sajmu Ezoterije“ u Rijeci (dvorana Transadria), 5. i 6. novembra 2016. godine - sva izdanja S.N. Lazareva možete nabaviti na štandu „Aruna“. U okviru iste manifestacije, na sajmu Ezoterije u Rijeci - 6. novembra u 16:00 će biti održano predavanje odobreno od strane S.N. Lazareva: „Dijagnostika karme" - po metodi S.N. Lazareva" (predavač: Damir Manola) kao i promocija izdanja S.N. Lazareva. Ulaz je slobodan.
  • Zagrebačkom sajmu knjiga "Interliber“ – od 8. do 13. novembra, na štandu izdavačke kuće „Begen
  • Sajmu knjiga u Puli od 1. do 11. decembra, na štandu izdavačke kuće „Begen“.

 



Knjiga „Život kao zamah krila leptira“ je poslednji, zaključni deo edicije „Dijagnostika karme“. Dvanaest knjiga iz ove edicije posvećene su uglavnom teoretskim pitanjima. U svakoj od njih autor doseže viši stepen razvoja, uočava novije strukture i odnose, te precizira zakone koji upravljaju svetom. U ovoj knjizi on daje konačnu klasifikaciju ljudskih vrednosti i govori o najvažnijim zaključcima do kojih je došao na seminarima i prilikom dijagnostikovanja pacijenata. Takođe piše i o tome kako pravilno da radimo na sebi da bismo promenili svoj karakter i sudbinu, kako pravilno da volimo i učinimo svoj život lakim i lepim, kao što je zamah krila leptira. Verujemo da ćete posle čitanja ove knjige načiniti još jedan korak u saznavanju kako sebe tako i sveta.


Čovek budućnosti: “Vaspitavanje roditelja” (II deo)

U želji da pomognem ljudima oslanjam se na iskustvo koje sam stekao tokom poslednjih dvadeset godina istraživanja. Knjigu „Vaspitavanje roditelja” osmislio sam kao priručnik koji sadrži jasne smernice, međutim već u toku rada je postalo očevidno da je to skoro nemoguće ostvariti. Ako čovek ne razume najvažnije istine, tada bilo kakvi rituali, metodi i tehnike mogu samo da ga udalje od pravilnog razumevanja sveta. Čitajući moje knjige, neki ljudi se trude da iz njih izvuku samo jedno: koju molitvu treba da pročitaju i šta da učine kako bi ozdravili. Za njih je ozravljenje glavni cilj. Međutim, oni zaboravljaju na činjenicu da upravo sada, ovog trenutka, treba da započnu s promenom, da nauče da vole i osete volju Tvorca u svemu što se dešava. Ako ne bude ljubavi u duši – neće biti ni zdravlja, niti blagostanja. Vaspitavati se i menjati se neverovatno je teško, ali drugačiji put jednostavno ne postoji.


Dijagnostika karme (druga serija): Iskustva preživljavanja – I deo

U novoj, drugoj seriji knjiga "Dijagnostika karme" autor detaljno analizira pisma čitalaca, koji dele svoja iskustva u rešavanju problema, opisuju kako su im njegova istraživanja pomogla u životu, postavljaju pitanja. Nekada su osnovni sadržaj ovih pisama i beleški bile muka i nepodnošljiva patnja, očaj; slomovi, upropašćeni životi, smrt dece i rodbine, neizlečive bolesti. To su bila pisma sastavljana na samrtničkoj postelji, čiji je glavni motiv bio nada u čudo, u izbavljenje od neprestanih nesreća. Neshvatanje onoga što se dogodilo, osećaj sudbinske nepravde, zbunjenost zbog izdaje i poniženja koje su doživeli od bližnjih – nisu samo pisma, već i snažan bol. Prolazile su godine i smisao pisama se promenio. Sada skoro sva odišu konačno pronađenom srećom, govore o tome kako je neko promenio svoj karakter, izlečio se od bolesti. Ponekad se jednostavno dogode čuda. Kada znamo ko smo, odakle smo došli i kuda idemo, onda strah, patnja i uninije postepeno iščezavaju i život postaje prelepa igra, a glavna nagrada u toj igri je – ljubav.

Ovo je knjiga o novom pogledu na život. Otvoriće vam se nova perspektiva u sagledavanju sveta. U njoj ćete pronaći nadahnuće za ono što se ranije činilo nemogućim.



DVD predavanje (mart 2016.): "Harmonična porodica"

Svako želi da živi u srećnoj i skladnoj porodici jer je ona jedan od najvažnijih izvora iz kog se napajamo ljubavlju, radošću, podrškom, brigom, pažnjom, inspiracijom. Ona takođe doprinosi našem razvoju i pomaže nam da prebrodimo najteže situacije.

Da bismo stekli i sačuvali srećnu porodicu, neophodno je da imamo mnogo unutrašnje energije;  isto tako je važno da u porodici postoje ljubav i poštovanje, jer ako se pojavi potreba za promenom, tad ćemo imati podršku da se menjamo.

Međutim, često naše emocije, karakter i unutrašnje usmerenje ometaju porodičnu sreću. Kako naučiti da pomažemo jedni drugima i budemo srećniji, a da ne taložimo bes i ogorčenost u sebi? S.N. Lazarev nam otkriva važnu i značajnu problematiku porodičnih odnosa putem predavanja gde odgovara na pitanja čitalaca.