Nova grupna onlajn praksa S.N. Lazareva: "Pročišćenje potomstva" - 16.02.2020. - 04.02.2020


GRUPNA PRAKSA S.N. LAZAREVA "Pročišćenje potomstva"

Datum održavanja: 16. februar 2020. (nedelja)
Vreme početka: 9:00 h (po srednje evropskom vremenu, tj. Beograd) Uvodna muzička špica poćeće sa emitovanjem u 8:00, radi probe i međusobne komunikacije učesnika)
Trajanje prakse: 60 minuta
Prevod: titlovi na srpskom jeziku (latinica)
Cena: 3550,00 din. (30 €)

Rok za plaćanje ulaznice: uplate preko računa pristigle do 14. 02. - 13:00 (ili uz poslat dokaz o uplati - do 20:00)
                          elektronske uplate: do 14. 02. - 22:00

VARIJANTE ZA UPLATU ULAZNICE:


1. Uplatnicom na dinarski račun
2. Elektronska kupovina ulaznice preko sajta (dinarski, Pay Pal, Visa, Mastercard & Maestro)
3. Čitaoci iz Slovenije, Hrvatske, BiH, Crna Gore i Makedonije koji nemaju mogućnost elektronskog plaćanja: uplatom u lokalnoj valuti preko svojih regionalnih distributera

 

       

 

Nakon uplate OBAVEZNO pošaljite email na: lazarevsrbija@gmail.com i navedite:

1. Email adresu na koju će vam biti poslat link, tj. ulaznica za seminar. (Takođe, ako je plaćanje izvršeno elektronskim putem - email adresu uplatioca, ukoliko se ovi podaci razlikuju)
2. Ime i prezime (kao i ime i prezime uplatioca - ukoliko je neko drugi izvršio uplatu u vaše ime)
3. Državu/Grad
4. Po želji, možete dodati i svoj broj na Viberu, jer je napravljena Viber grupa učesnika u seminaru zbog bržeg protoka informacija i rešavanja eventualnih tehničkih problema. 

VAŽNO: Ukoliko nam se ne javite i ne dostavite email adresu, tj. povratnu informaciju, nećemo znati kako da vas kontaktiramo i prosledimo link za kartu koji se šalje isključivo putem emaila (ne FB, Viberom, SMS, usmenim diktiranjem i dr.)

Napomena: Ukoliko ste već učestvovali u praksi, dovoljno je da pošaljete dopis da ste uplatili (navedite da li je u pitanju dinarska ili devizna uplata) i da su podaci nepromenjeni.

 ___________________________________________________________________________________________________


Važne informacije koje svi moraju da pročitaju


Učešće je moguće iz bilo koje tačke sveta!
Potreban je samo internet, na bilo kom uređaju:

Link za seminar je generisan i može se koristiti samo na jednom uređaju. Prenosu pristupate klikom na link, odnosno ulaznicu koju ste od nas dobili na email nakon potvrđene uplate (mogući su manji zastoji, jer sekcesivno nam linkove prosleđuju iz Rusije, pa vas molimo za strpljenje) i emitovanje se obavlja na ruskoj stranici S.N. Lazareva. U seminaru učestvuje na hiljade ljudi iz Rusije i inostranstva. Ispod prozora predviđenog za onlajn emitovanje, postoji prostor u kome možete da ostavite svoje komentare, razgovarate sa ostalim učesnicima - na srpskom kanalu. Ipak, u toku rada, S.N. Lazarev preporučuje tišinu.

Snimak će biti aktivan i dostupan učesnicima još narednih 10 dana nakon održavanja seminara i moći ćete da mu pristupite preko svog linka-ulaznice. Snimak seminara neće biti u prodaji, ne može se naknadno slati učesnicima na mejl, niti ga je moguće sačuvati na kompjuteru.

Pre uključenja u online seminar, proverite da li na svom kompjuteru imate instaliranu najnoviju verziju programa Adobe Flash Player. Besplatno, Adobe Flash Player možete da preuzmete i instalirate na sledećem linku: http://get.adobe.com/ru/flashplayer Preporučljivo je da brzina interneta bude minimalno 1 mbt/s.


Molimo vas da već danas proverite da li vaš kompjuter/uređaj funkcioniše na sledećem linku, tj. testirajte ga na ovoj stranici:

comdi.com/test_system/


Ukoliko se pojavi zeleni natpis: "Prenos je dostupan", to znači da je sve u redu i da nesmetano možete pratiti seminar.

Primer uspešnog testa:



  • Ako nije počeo prenos seminara, osvežite stranicu u svom browseru (F5).
  • Ako se plejer ne otvara u browseru, instalirajte poslednju verziju Google Chrome.
  • Da biste poboljšali kvalitet video-prenosa, kliknite na dugme u donjem desnom uglu.
  • Ako slika koči prilikom prenosa, proverite svoju internet konekciju.
  • Ako nemate ton, proverite da li je na vašem uređaju uključen zvuk.


    Ukoliko ne možete da pristupite seminaru, kontaktirajte nas na email tehničke podrške: lazarevsrbija@gmail.com, Telefon / Viber: 381 64 15 77 045
    Ruska podrška: https://lazarev.ru/shop/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=6  (pisati na ruskom ili engleskom jeziku)